lauantai 24. maaliskuuta 2012
Pääsiäismunia
Pääsiäisen tärkeimmät, ja yksinkertaisuudessaan kauneimmat, koristeet ovat pääsiäismunat. Hienosti maalatut munat ovat toki upeita, mutta tässä suhteessa koristelemattomat vievät ehkä voiton.
Viime päivien ruokavalioni on ollut erityisen proteiini- ja kolesterolipitoinen, sillä pääsiäiskoristeiden vimmassa olen tyhjennellyt ahkerasti kananmunia suoraan pannulle.
Toimi seuraavasti:
- Pese kananmuna.
- Tee pieni reikä päälle suurella hakaneulalla (saa hyvän otteen eikä reikiä sormiinsa).
- Tee isompi reikä alapuolelle.
- Aseta pilli pienen reiän päälle, pitele kanamunaa pannun yläpuolella ja puhalla.
- Jos keltuainen ei mahdu ulos, voit hämmentää neulalla hieman sisusta.
- Huuhtele munan sisäpuoli.
- Asettele kauniiseen astiaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanuusarkisto
Ihanuusarkisto
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti