tiistai 30. lokakuuta 2012

Keittoa



Tiedättehän, miten höyryävän keiton sanotaan sopivan erinomaisesti kylmän ilman kanssa. Olen aina hieman ihmetellyt tätä mielikuvaa, sillä kyllähän mikä tahansa lämmin ruoka höyryää. Silti keitoilla on lähes yksinoikeus pakkaspäivän lounaaksi.

En mitenkään väheksy keittoja, vaan päinvastoin. Etenkin sosekeitot ovat aivan erityisen sievän värisiä. Yksinkertaisuudesta myös iso plussa.

Ja kyllä, keltakuumeeni jatkuu nyt myös ruuan muodossa..


 




Porkkana-juuressosekeitto

porkkanasose
juuressose
ruokakermaa
kuullotettua purjoa
 kasvisliemikuutio
yrttisuolaa
pippuria

päälle raejuustoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto