lauantai 12. tammikuuta 2013

Hiirimattoja

Muuton myötä minulla on nyt työpiste kirjoituspöytineen, kynätelineineen ja muistilappuineen! Olen asiasta sangen innoissani, koska viimeksi tällainen tilanne oli lukiessani ylioppilaskirjoituksiin. Viimeiset vuodet olen luottanut suuren pöytään, joka on toiminut niin aamupalapöytänä, työskentelypisteenä kuin illanistujaisissa.

Uuden työpöydän myötä kohtasin myös yllättävän ongelman. Hiiri ei liiku. Luulin sellaisten ongelmien kuuluvan vuosituhannenvaihteen taa, mutta ilmeisesti 50-lukulainen pöytäni ei aivan ymmärrä hiiren toiminnan päälle.




Kirjakaupasta löysin ainoastaan tummansinisiä hiirimattoja.. Sanokaa mitä sanotte ysärin tulemisesta muotiin, mutta niihin mattoihin en kyllä lähde.

Ei auttanut kuin näpytellä hakukoneeseen Etsy ja mouse pad ja johan olen tilanteessa, jossa valinnat tuntuvat aivan mahdottomilta.







Värimaailman päättäminen tai kuvion valitseminen ei kohdallani tuota ongelmia, mutta miten näistä kaikista lintu- ja inkkarikuvioista voi päättää sen ihanimman! Tällä hetkellä onneksi kaksi on jo noussut ylitse muiden, mutta aamulla tilanne voi olla uusi.

Eli ei kun uneksimaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto