perjantai 3. tammikuuta 2014

Doors of England


 
 
Toiset kuvaavat matkoillaan matkatovereitaan, merta tai kukkaistutuksia. No, minä kuvaan ovia.
 
Piti oikein hillitä itseni, etten jäänyt jokaisen britin harmiksi seisoskelemaan ovien taakse ilman pienintäkään aikomusta tulla sisään.
 
Huomaan tykästyneeni aivan tietyn tyyppisiin oviin, sillä väriskaala ulottui kaikista sateenkaaren väreistä mustaan, mikä ei valitettavasti kuvistani välity. Kotona ei edes tule ajateltua, että ulko-ovi on jonkun värinen. Saati, että siihen voisi vaikuttaa. Olisihan se nyt hienoa huikata kyläilemään tulevalle ystävälle, että I live in the house with the turqoise door! Aah, siinä talossa!
 
 






 



 



Tämä viimeinen ovi on sangen arveluttava, mutta luohan se nyt ihan eri fiiliksen kuin valkoinen ovi ristikkoikkunalla, joita kotimaassamme on aivan riittämiin.



2 kommenttia:

  1. Hei, Mä tykkään kanssa erilaisista ovista. Kuvasin Englannissa asuessani tosi paljon erilaisia ja juurikin kaiken mahdollisen värisiä ovia. Täällä Islannissa olen innostunut kuvaamaan eri värisiä taloja, Reykjavikin keskustasta löytyy varmaan kaiken värisiä pikkutaloja, neon vihreää myöten. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan mahtavaa, miten paljon talon tai pelkän oven maalaaminen piristää! Vaikka myönnetään, että neonvihreää en taitaisi itselleni kelpuuttaa. :D

      Poista

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto