torstai 1. joulukuuta 2011

Lumioksat






Joulufiilistely onnistuu huomattavasti helpommin, kun hoitaa alta pois sen eniten päänsärkyä ja ahdistusta aiheuttavan tekijän. Joululahjat. Pidän lahjojen antamisesta, mutta sopivien löytäminen tuottaa aina suunnatonta päänvaivaa. Viime jouluna onnistuin hankkimaan kaiken jo hyvissä ajoin ja mikä helpotus se olikaan! Ei rynnimistä täysissä tavarataloissa, joissa joudut taistelemaan kiukkuisia ihmisiä ja oman mielenterveyden menettämistä vastaan. Ei ahdistavia hetkiä kalenterin kanssa, kun huomaat että päivät hupenevat. Ei "eioota", koska kaikki haluavat samanlaiset joululehden pörrösukat.

Tänään otin poroa sarvista ja suuntasin päättäväisenä muutamaksi tunniksi kaupungille, josta palasin kassiröykkiön kanssa lähes kaikki lahjat hankkineena. Vältyin koko kuun kestävältä lahjapäätösten jahkailulta sekä siltä, ettei löydä mitä etsii, sillä ostin mitä löysin.

Ja nyt, voin keskittyä olennaiseen. Kalenterin luukkujen availuun, glögiin, joululaulukonsertteihin ja ennen kaikkea jouluaskarteluun! Lumen kaipuussani aloitin sen jo pari viikkoa aiemmin maalaamalla lunta oksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto