lauantai 19. toukokuuta 2012

Ravintolapäivän kunniaksi

Kahden viikon ajan tämä oli perusravintoani. 


Matkamme kohteeksi ei valikoitunut Välimeri aivan sattumalta. Toki lämpö, aurinko ja rannat olivat plussaa, mutta ruoka. Taivaallista! Välimerellä osataan nauttia elämästä.

Espanjalaiset ymmärtävät, että viinin kanssa kuuluu nauttia muutakin kuin Taffelin perunalastuja. Nimittäin tapaksia. Eikä vain pelkkiä oliiveja kipossa, vaan antaumuksella ja huolella valmistettuja herkkupaloja.






Aamiaisen oleellinen osa oli tietysti tuorepuristettu appelssiinimehu, eikä mikään esanssilla maustettu vesi.



Alkupaloiksi tarjoiltava paahdettu leipä, jonka päälle itse puristetaan tomaattia ja lisätään suolaa sekä oliiviöljyä, oli mitä mainiointa. Niin yksinkertaista, niin hyvää.





Oliiviöljy, tomaatti ja basilika. Ja kaikki maistuu paremmalta.

Maukasta Ravintolapäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto