torstai 18. lokakuuta 2012

1920


Halloween lähestyy, ja vaikka en varsinaisesti kyseistä juhlaa odota, odotan sen mukana tuomia naamiaisjuhlia! Olen aina rakastanut naamiaisasuihin sonnustautumista. Aiheeseen liittyvien kuvien selailu ja pienten yksityiskohtien miettiminen on aivan ihanaa!

Olen monessa asiassa kaikki tai  ei mitään -ihminen, etenkin tässä. Ei tulisi mieleenikään saapua paikalle pelkässä hauskassa hatussa. Ehei, minä saavun paikalle jokaisen ripsen ja kynnen värin miettineenä. Koska se vain on niin ihanaa!


Kuvista voi ehkäpä päätellä asuni teeman. Aion virittäytyä 1920-luvun tunnelmiin holkkia ja luumunpunaisia huulia myöten. Olen katsellut internetin ihmeellisestä maailmasta jo lukuisia videoita siitä, miten ajanmukainen synkkä silmämeikki tehdään.



Tuossa aikakaudessa on jotain niin hohdokasta, vaikka en sinne Midnight in Paris -tyylisesti jäisikään. Mutta yhdeksi illaksi sonnustaudun enemmän kuin mielelläni charlstonin upeaan maailmaan.






“(…) the New Woman of the 1920s boldly asserted her right to dance, drink, smoke, and date—to work her own property, to live free of the strictures that governed her mother’s generation. (…) She flouted Victorian-era conventions and scandalized her parents. In many ways, she controlled her own destiny.”
-Joshua Zeitz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto