sunnuntai 7. lokakuuta 2012

500 Days of Summer


Vaikka sydämeni halajaa hyppimään lehtikasoihin ja fiilistelemään syksyä täällä, niin hengityselimistöni ei ollut samaa mieltä, vaan otti aikalisän. Sen verran pitkän aikalisän, että näen unta Barney Stinsonista katsottuani liian monta jaksoa How I Met Your Motheria.

Tähän kurjaan oloon on Barneyn lisäksi auttanut myös 40 romanttisen komedian listan läpikahlaaminen. Näistä viimeisimpinä 500 Days of Summer, joka pysäytti monellakin tavalla. Pysäytti ihailemaan Zooey Deschanelin mekkoja, Joseph Gordon-Levittin hymyä ja ihastelemaan kaikinpuolin kauniita kuvauspaikkoja. Pysähdyin myös ajattelemaan omaa elämää, ja saatoin oivaltaakin jotain. Ainakin hetkellisesti Josephin hymyn huumassa.







Mutta kuten elokuvassa, kesä on vaihtunut syksyksi ja hyvä niin. Rohkenen veikata, että pian täältä sängynpohjalta nousee entistä ehompi yksilö. Ei ehkä ulkoisesti (viikko peiton alla tuskin tekee kenenkään hipiälle erityisen hyvää) mutta sisus on täyttynyt vaaleanpunaisella hattaralla. Ja juuri sitä tämän neidin sisin pohjimmiltaan on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto