tiistai 9. lokakuuta 2012

Kesäkurpitsaa


Tänä syksynä olen suorastaan ahminut kahta vihreää herkkua, nimittäin kesäkurpitsaa ja avokadoa. Lapsuuden inhokeista on tullut jääkaapiin vakioasukkaita. Yleensä mietin, mitä ruoka-aineita tarvitsen päivällistäni varten, mutta nykyisin mietin, mitä valmistaisin kesäkurpitsasta.



Tällä kertaa päädyin vuoraamaan lohen avokadolla, munakoisolla, paprikalla sekä herkkusienillä. Saattoi joukkoon muutama kirsikkatomaattikin eksyä. Päälle loraus jos toinenkin oliiviöljyä, rosmariinia, timjamia, suolaa ja pippuria.









Valmiista annoksesta ei ole kuvia, sillä kuten voitte arvata, sen matkassa uunista suuhun ei kestänyt kauaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanuusarkisto

Ihanuusarkisto